Salarii mai mari pentru medici şi profesori, pensii crescute, şomaj mai mic şi colectări bune la bugetul statului! Cu asta s-a mândrit Premierul Viorica Dăncilă, la zi de bilanţ. După cele 6 luni de guvernare, Executivul vrea să construiască trei mari autostrăzi printr-un parteneriat public-privat şi chiar un nou aeroport în Capitală.

Premierul Viorica Dăncilă s-a lăudat cu multe lucruri. De la creşterea punctului de pensie la 1.100 de lei până la creşterea pensiei minime la 640 de lei. De creşteri de salarii au avut parte şi medicii, dar şi cadrele medicale.

Articolul continua dupa recomandari

Un medic primar la UPU care câştiga anul trecut aproape 4.200 de lei  are acum un salariu dublu, de aproape aproape 10.000 de lei.Iar bilanţul a venit şi cu promisiuni măreţe. Trei autostrăzi spune guvernul că vor fi construite de privaţi, printre care este şi celebra autostrada Comarnic- Braşov.

Ar putea fi construite de investitori chinezi, cu care ministerul Transporturilor ar negociat deja. Dar mai mult până acolo. Şi se mai vrea şi construirea unui nou aeroport în Capitală. Doar că sunt şi multe lucruri la care Guvenul mai are restanţe.