Un tânăr de 35 de ani din Vâlcea a găsit un buletin pe jos şi după ce a văzut că persoana din fotografie seamănă cu el, singurul lucru la care a putut să se gândească a fost cum să facă bani.

El s-a dus la mai multe instiuţii nebancare, care acordau credite doar cu buletinul şi a început să scoată bani cu buletinul găsit.

Articolul continua dupa recomandari

A făcut peste 60.000 de lei cu un buletin găsit pe jos

Un bărbat de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore după ce a avut ideea de a lua mai multe credite folosindu-se de un buletin pe care l-a găsit.

Buletinul aparţine unui bărbat din oraşul Ştefăneşti dar întâmplarea face ca cei doi să semene, aşa că bărbatul s-a gândit că nu se supără nimeni dacă îl îndatorează până în gât pe proprietarul buletinului.

Acesta a reuşit să obţină mai multe îmnprumutuir de la instituţii financiare non-bancare, prejudicul total fiind de 60.000 de lei, informează gazetavalceana.ro.

„Bărbatul ar fi contractat mai multe credite de nevoi personale de la diferite instituții financiare nebancare, de tip IFN. Acesta ar fi falsificat mai multe documente și ar fi accesat mai multe bancomate, obținând în acest fel, în mod fraudulos, diverse sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei.

Posesorul buletinului tot primea scrisori că nu şi-a plătit ratele şi va fi executat silit

Panicat şi uluit de faptul că este asaltat de reprezentanţii diferitelor instituţii pentru a plăti ratele, victima a intrat la bănuieli şi a anunţat oamenii legii.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domciiliare în Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte, iar ieri a mai fost efecutată o percheziţie în Piteşti.