Examenul pentru ocuparea postului de brancardier la spitalul din Huşi le-a provocat dureri de cap examinatorilor, după ce un vasluian, care abia luase notă de trecere la proba practică, a fost întrebat cum se transportă un pacient pe targă.

Comisia a făcut ochii mari la răspunsul tânărului din Vaslui, care le-a spus scurt: "Să nu fie curent".

Articolul continua dupa recomandari

Brancarider ia examenul cu 5, contestă nota, pică examenul 

Un tânăr care a vrut să devină brancardier la Spitalul din Huşi a luat nota 5 la proba practică, însă i s-a părut că a fost grav subapreciat, aşa că a contestat nota şi a ajuns în faţa comisiei de evaluare.

Rudele şi prietenii tânărului au răbufnit imediat la situaţia în care se afla băiatul, precizând că nu merită nota primită, precizează vremeanoua.ro

"Oare cum e posibil ca el să ia 5 la o comisie, iar la altă comisie să primească nota 2 sau 3. Băiatul a depus contestatie pentru că el a fost convins că a făcut mai bine de nota 5. Iar acum să se trezească că nu mai are nici notă de trecere? Nu e posibil asa ceva. E foarte multă răutate sI există interese, care nu ar fi trebuit să fie. Doar nu voia să se facă ministru, oameni buni! Voia să se facă brancardier la Spitalul Husi! Ce trebuia să stie? L-au pus să spună cum se cară un bolnav, da? Ce e asa de greu aici, de nu a putut face si i-au pus nota 2? Dezamăgire totală”, ar fi precizat prietenii tânărului care dorea să se facă brancardier.

Este foarte important să nu fie curent

Comisia a reacţionat imediat şi a precizat că tânărul a fost întrebat la ce trebuie să aibă grijă un brancardier atunci când transportă un pacient. Medicii au făcut ochii mari şi s-au uitat unii la alţii când viitorul brancardier le-a răspuns că nu trebuie să fie curent.

"A fost întrebat candidatul la ce trebuie să aibă grijă un brancardier, când transportă un pacient. Iar el stiti ce a spus? A spus că… să nu fie curent. Ce notă să pui, ce notă să dai pe asa ceva?", au precizat medicii, care l-au picat pe tânăr.