Bogdan are 20 de ani şi de Crăciun i s-a spus că nu mai poate fi salvat. El se luptă să trăiască şi are nevoie de ajutor.

Bogdan este un băiat de 20 ani care a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat, însă, din nefericire, cancerul s-a răspândit în tot corpul.

Articolul continua dupa recomandari

Chir în prima zi de Crăciun, medicul le-a spus rudelor: "Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt." Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen, iar sora şi mama lui îl veghează zi şi noapte. Cele două dorm lângă el pe apucate şi se roagă pentru o minune.

În țară i s-a spus că nu mai are șanse și singura soluție este să plece în Turcia de urgență. A fost acceptat la o clinică de renume din Turcia și are nevoie urgent de ajutor ca să poată să plece și să înceapă tratamentul care i-ar putea aduce salvarea.

Din păcate familia nu poate acoperi costurile operației, de aceea, prietenii, dar şi mulţi necunoscuţi, s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară. Bogdan are nevoie de ajutor şi oricine îl poate sprijini poate dona.