Un accident pe care nimic nu îl anunţa, a avut loc pe DN72 in dreptul localității dâmboviţene Răcari. Maşina în care se aflau doi tineri a derapat, apoi s-a rostogolit pe şosea, oprindu-se în şanţ.

Nu se ştie momentan ce a cauzat accidentul, însă martorii spun că de vină ar fi fost carosabilul umed, după o ploaie puternică, dar şi denivelările din şosea. Ambii tineri au scăpat cu viață, dar cu o sperietură groaznică.

Articolul continua dupa recomandari

Doi tineri s-au răsturnat cu BMW-ul, în Dâmboviţa

Un accident spectaculos a avut loc pe DN72, în dreptul localității Răcari. Un autoturism în care se aflau doi tineri a derapat, s-a rostogolit pe şosea si a ajuns într-un șanț.

Martorii la accident au declarat că drumul este unul plin de denivelări și șanțuri în care se strânge apă atunci când plouă, iar cel mai probabil acesta a fost și motivul pentru care tânărul de 20 de ani a pierdut controlul asupra autoturismului. Martorii spun că şoferul nu avea viteză.

Șoferul a ajuns la spital cu răni ușoare, însă, din fericire, este in afara pericolului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.