Noi detalii ies la iveală în cazul tragediei românești din Turcia. Cătălina Andreea Ilieș plecase în luna de miere cu soțul ei italian și cu părinții ei, de profesie medici, care erau în culmea fericirii că-și văzuseră fiica mireasă.

Locuitorii orașului Blaj sunt în stare de șoc, după vestea că o familie de medici și fiica lor, abia căsătorită de o săptămână, au pierit într-un cumplit accident în prima lor zi de vacanță în Antalya.

Articolul continua dupa recomandari

Cătălina, fost candidat la Primăria Blaj, a decis să-și invite și părinţii să fie alături de ea şi de soţul ei, în vacanța din Turcia. Însă, cei patru nu au mai ajuns la hotelul unde erau cazaţi.

Vezi 4 imagini în Galerie

Microbuzul care i-a preluat de la aeroport s-a izbit de un copac. Șoferul ar fi condus cu viteză, pe o ploaie torenţială.

Vezi 4 imagini în Galerie

Tânăra mireasă şi părinţii ei, care erau doi medici cunoscuţi în Blaj, au murit pe loc.

Vezi 4 imagini în Galerie

Mama era doctor la Spitalul din Blaj, unde a lucrat mulţi ani şi tatăl Andreei, de profesie medic generalist.

"Au făcut o nunta, la care fata lor şi cu un inginer italian s-au căsătorit. Erau în culmea fericirii atunci. Doctorul Dan Ilieş chiar a plâns pentru că şi-a văzut fiica, în sfârşit, căsătorită. Erau extraordinar de bucuroşi, de fericiţi pentru fata lor", a declarat Mircea Frenţiu, chirurg Spitalul Municipal din Blaj.

Soţul tinerei este în comă, la spital. Şoferul microbuzului şi alţi câţiva pasageri au supravieţuit impactului.