Bijuteriile poartă în ele poveşti, sentimente, legături invizibile către oameni şi locuri. Poveşti pe care nu vrem să le uitam. Bijuteriile pe care le purtăm sunt sentimentele de bine pe care vrem să le păstrăm.

Poate de aceea în perioada Sărbătorilor de Iarnă cele mai preţioase cadouri sunt bijuteriile făcute la comandă după sufletul şi gustul celor cărora le vor fi dăruite. Şi când vine vorba de bijuterii din inimă, costul devine chiar un amănunt.

Articolul continua dupa recomandari

În atelierele bijutierilor este forfotă mare. Mai sunt doar câteva săptămâni până când Moş Crăiun va pune sub bradul norocoaselor preţioasele creaţii. Totul trebuie să fie perfect aşa că meşterul verifică fiecare piesă cu mare atenţie, înainte de finaliza produsul.

Din aur, argint, cu pietre preţioase sau cu modele inspirate din natură bijuteriile sunt întotdeauna cadourile preferate mai ales de sărbători.

Dar pentru bucuria celor iubiţi nici un preţ nu este prea mare. E drept că bijuteriile personalizate trebuiesc comandate din timp.

Preţurile acestora încep de la 400 de lei şi pot ajunge până la câteva zeci de mii de lei, în funcţie de pietrele preţioase şi de designul bijuteriei.