Articolul continua dupa recomandari

Verde aprins, muzica electronica si sute de invitati. Asa s-a pregatit Biblioteca Nationala pentru o super-petrecere. Locul bibliotecarelor a fost luat de hostese elegante care i-au intampinat pe oaspeti , iar mesele nu s-au umplut de teancuri de carti, ci de pahare cu bere. “Ideea mi se pare minunata si cred ca poate fi un prim pas pentru cei care nu au vizitat Biblioteca in ultimul an. Macar sa vina pentru o petrecere si sunt convinsa ca mai vin dupa aceea. Locul arata senzational, oamenii sunt de calitate si sa stii ca am fost si ziua si e multa lume”, a declarat prezentatorul Antena 3 Nadia Campean.

Atmosfera senzationala, l-a determinat pe Catalin Botezatu sa uite pentru cateva ore ca bautura sa preferata este sampania.  “Sa stii ca si oamenii din fashion beau bere. Mai ales cand e vorba de o bere de calitate. E un melanj ingenios, pentru ca nu m-am asteptat niciodata sa sarbatoresti o bere intr-un loc atat de profund, de cultural”, considera Bote

Oaspetii au avut ocazia sa faca o calatorie virtuala prin istoria berii, sa vada orasele lumii sau sa intre pe terenul de fotbal. Desigur, tot virtual.

Pe langa berea care a curs in valuri la Biblioteca Nationala, s-a strecurat si o picatura de cultura. O trupa de actori a dat un spectacol despre cum a luat fiinta gustul inconfundabil al unei beri cu o istorie de 140 de ani.