Dănuţ are numai zece luni şi nu înţelege cât de rea este lumea din jurul său, însă zâmbeşte necondiţionat către bunica care îl creşte, chiar dacă nu are posibilităţi.

Bebeluşul a fost abandonat de mamă încă de la naştere şi este crescut doar de bunică.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, bunica care îl creşte pe Dănuţ nu îşi permite să îi cumpere lapte, haine sau pamperşi.

Totuşi, vecinii femeii au lansat un apel pe Facebook pentru ca micuţul să poată avea cele necesare.

Dănuţ a fost părăsit de mamă încă de la naştere, iar de tată nu ştie nimeni nimic. Bebeluşul este crescut de bunică, iar foarte rar este vizitat şi de mamă.

Dănuţ este bebeluşul părăsit de mamă în comuna Traian din IalomiţaVezi 2 imagini în Galerie

El locuieşte într-o casă din comuna Traian, judeţul Ialomiţa, iar bunica îl creşte aşa cum poate.

"Astăzi este despre el,un înger de băiețel aflat în grija bunicii lui. Eu sunt Dănuț, am doar 10 luni. Nu înțeleg prea multe, însă știu că bunica nu are posibilitatea de a ma ajuta. Așa că, vă rog pe dumneavoastră, cei ce binevoiesc sa ma ajute, ar putea sa o faca cu: lapte, pamperși numarul 6 și hăinuțe. Mână de la mână am putea să ajutăm acest băiețel. Vă rog, oameni cu suflet mare, ajutați cu orice puteți acest copilaș! Cei care doresc să ajute, o pot face personal sau la Magazinul lumea copiilor (Zona Feroviarul bl z1 parter!) Slobozia", se arată în postarea de pe Facebook.

Corecţie: Iniţial, informaţiile despre Dănuţ arătau că mama care l-a abandonat încasează alocaţia care i se cuvine micuţului. Totuşi, din cauză că aceasta l-a părăsit şi nu s-a ocupat de el, micuţul nu primeşte alocaţie. Bunica copilului a deschis o procedură prin care să poată obţine alocaţia, având în vedere că mama l-a părăsit la scurt timp după naştere. Drept urmare, copilul nu primeşte alocaţie, însă acest lucru se va rezolva în scurt timp, cu ajutorul autorităţilor locale.