Un bebeluş abia născut a fost scos de pompieri din haznaua unei case din Galaţi, resuscitat de medici şi transportat în stare critică la spital. Din păcate, micuţul s-a stins din viaţă în ciuda tuturor eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă.

Mama bebeluşului ar fi născut în latrina din curte, iar micuţul a fost abandonat în hazna, însă o vecină a auzit plânsetele bebeluşului şi a sunat la 112.

Articolul continua dupa recomandari

Bebeluşul salvat din haznaua unei case din Galaţi a murit la spital

Un bebeluş abia născut s-a zbătut între viaţă şi moarte pe un pat de spital dupa ce, se pare, a fost abandonat în haznaua din curte chiar de cea care i-a dat viaţă. Micuţul a fost născut la termen şi avea 4 kilograme.

Bebeluşul a fost scos din latrină de un echipaj de pompieri, dupa ce autorităţile au primit un apel la 112, care anunţa că se aud plânsete sfâşietoare din latrina unei vecine.

Mama pruncului, în varsta de 33 de ani, se afla la a 10-a nastere şi se afla acum intr-un spital din judet, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. Grozăvia a avut loc în comuna Baleni, judetul Galati.

Poliţiştii şi SMURD-ul au intervenit imediat

La fata locului au fost trimise atat echipaje medicale de la SMURD, cat de de la ambulanta, dar si un echipaj de pompieri. Salvatorii de la ISU au avut mult de lucru mai ales ca peste hazna se afla o placa de beton. Astfel, pompierii au fost nevoiti sa sape in jurul haznalei pentru a putea sa scoata bebelusul, a precizat comisarul şef Gabriela Costin, purtator de cuvant IPJ Galaţi.

Femeia a mai pierdut un copil într-un incendiu, iar ceilalţi copii ai femeii sunt toţi în grija statului.