Un tânăr de 20 de ani, din Răstoliţa, conducea o maşină băut, fără permis, iar în dreapta sa se afla o tânără de 16 ani.

La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, a ieşit de pe şosea şi a lovit puternic un perete de stâncă. În urma accidentului, ambii ocupanţi au maşinii au fost răniţi.  

Articolul continua dupa recomandari

Teribilismul unui tânăr băut, fără permis şi cu o minoră în maşină, s-a terminat într-un perete de stâncă

Poliţiştii informează că pe DN 15 E578, la km 139+700 m, în afara localităţii Răstoliţa, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Răstoliţa, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Topliţa-Reghin, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu o stâncă aflată pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a unei pasagere, de 16 ani, aflată în autoturismul condus de acesta. Ca urmare a verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.