Un tânăr din Negrești a căzut inconștient în sediul Poliției din Negrești, județul Vaslui, după ce a fost lovit  cu piciorul în față de actualul iubit al fostei sale soții.

Victima îi lovise mașina agresorului cu puțin timp înainte, după ce ar fi încercat să fugă de acesta, care l-ar fi blocat în trafic.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul, făcut KO cu un picior în gură, chiar în sediul Poliției

Presa din Vaslui informează că tânărul a fost transportat de urgentă la spitalul din Vaslui, după ce a primit o bătaie soră cu moartea, chiar sub ochii agenților, în sediul Poliției.

Victima a făcut acuzații grave după atac, precizând că agresorul este prieten cu polițiștii și nu va păți mare lucru.

În final, tânărul s-a ales cu permisul suspendat si cu o amendă de 875 de lei, iar agresorul său ar fi fost sanctionat cu doar 200 de lei.

"A încercat să mă blocheze în trafic, am fugit"

“El e prietenul fostei mele sotii. Mă aflam în Negresti, cu masina personală, pentru a-mi vizita părintii. El m-a observat la un moment dat, si a început să mă urmărească prin oras. Când am ajuns în fata bibliotecii orăsenesti, am vrut să parchez, dar erau patru masini oprite pe sensul meu de mers. El era în fata mea. Când m-am băgat în depăsire, a venit spre mine. A încercat să mă blocheze. În acel moment, m-am panicat si am încercat să plec cât mai repede de acolo. L-am sters putin cu aripa pe spate. Având în vedere că era un eveniment rutier minor si nu un accident, am zis că mă duc să-l declar a doua zi la Politie. În timp ce mă îndreptam spre casă, în localitatea Scheia din judetul Iasi, m-a sunat domnul politist Miler să mă întrebe dacă am lovit vreo masină în Negresti. Mi-a spus că am obligatia să declar incidentul la Politie, chiar dacă era un eveniment minor. Azi m-am dus la Politia din Negresti, pentru a lămuri cazul. Nu a durat zece minute si în sediu si-a făcut aparitia si acel cetătean. Un agent îl anuntase că am venit să dau declaratie. M-a întrebat ce fac, apoi, din senin, m-a lovit cu piciorul în fată. În urma loviturii primite mi-am pierdut cunostinta. După ce m-a lovit, el a fost luat de un politist si perchezitionat. I-am auzit vorbind ceva despre un cutit, mai multe nu îmi amintesc. După câteva minute, la fata locului a venit si o ambulantă care m-a luat si m-a adus la spitalul din Vaslui. În urma incidentului de luni, m-am ales cu permisul suspendat pe o perioadă de două luni de zile si cu o amendă de 875 de lei. Voi face contestatie. Când i-am spus domnului Miler că mă tem să nu mi se întâmple ceva, mi-a zis să stau fără griji, că în sediul Politiei nu pătesc nimic. Azi, din pacate nici măcar în sectia de Politie nu esti protejat” a declarat Ionut Mardar pentru vremeanoua.ro

Polițiștii recunosc că tânărul a mâncat bătaie în sediul Poliției

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean recunosc că în sediul lor de la Negresti a avut loc o agresiune, si declară că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru infractiunea de loviri si alte violente.

“În principiu, ei au venit să se pună de acord cu privire la o tamponare, care a avut loc cu o zi înainte. În timp ce completa declaratiile, bărbatul de 27 de ani a fost, într-adevăr, lovit. Agresorul a fost imediat imobilizat. Pentru atitudinea pe care a avut-o în sediul Politiei, autorul agresiunii a fost sanctionat contraventional, la legea 61, cu 200 de lei. Actul de lovire va face obiectul unui dosar penal pentru infractiunea de loviri si alte violente” a declarat Bogdan Gheorghită, prutătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru vremeanoua.ro