Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar bătrânii de la un azil din Alba-Iulia au primit deja un cadou la care nici nu visau. Au fost tunşi şi coafaţi gratuit de stilişti renumiţi din oraş, aşa că vor întâmpina sărbătorile cu un nou look. 

Cele mai încântate au fost doamnele, care oricum nu îşi permit, iar multe dintre ele nici nu s-ar fi putut deplasa până la un coafor. Iniţiativa îi aparţine proprietarei unui salon de înfrumuseţare, care a vrut să le ofere o bucurie bătrânilor de la azil.

Articolul continua dupa recomandari

Tunsori clasice sau în pas cu modă, masaj capilar, şi cele mai bune produse pentru păr. Nu suntem într-un salon de înfrumuseţare, ci la un cămin de bătrâni din Alba Iulia.

Vârstnicii au fost tunşi şi coafaţi de cinci hairştilişti. Dacă bărbaţii preferă tunsori simple, doamnele sunt ceva mai pretenţioase şi dau chiar şi indicaţii.

Bucuria bătrânilor a fost cu atât mai mare cu cât în prag de Sărbători au o nouă înfăţişare. Toţi au fost mulţumiţi şi încântaţi după ce şi-au văzut frizura.

Adina Gâldea, directorul centrului de bătrâni: Foarte bine aranjaţi şi sunt foarte bucuroşi. Beneficiază de un serviciu care pe ei îi încântă. Li se acordă o atenţie de care chiar au nevoie. E un gest frumos.

Inițiativa i-a aparținut proprietarei unui salon din oraş, care este şi ea stilist.

Iulia Niculescu, proprietara salon de înfrumuseţare: Împreună dăruim, vrem să aducem un zâmbet acestor oameni minunaţi. Fiecare dintre noi avem nevoie de un zâmbet, de bucurie, de bunătate, să împrăştim. Toată lumea treuie să dăruiască, să fim buni.

După fiecare tuns sau coafat, bătrânii au primit şi câte o îmbrăţişare. Cei cinci stilişti vor reveni şi în luna martie ca să le coafeze pe doamne.