Focar de infecţie într-o gospodărie din judeţul Galaţi! Curtea unei bătrâne şi a fiului ei este plină de gunoaie care ajung până la nivelul gardului. Mormanele de fier vechi, lemne, PET-uri, cauciucuri şi resturi menajere l-au făcut pe unul dintre vecini să-şi scoată casa la vânzare şi să plece unde vede cu ochii.

Daniel Marin stă gard de gard cu gospodăria infectată a oamenilor din localitatea Independenţa. Bărbatul şi-a pus casa în vânzare din cauza mizeriei de la vecini. Spune că nu există cale de rezolvare şi că nu se poate discuta cu ei. "Nu e făcut curat de ani de zile. Avem foarte multe rozătoare, care atacă şi găini", susține acesta.

Articolul continua dupa recomandari

În curtea transformată într-o groapă de gunoi trăiesc un bărbat şi mama lui în vârsta de 80 de ani. Din cauza mormanelor de deşeuri, nimeni nu poate intra în gospodăria lor.

În anii trecuţi toţi vecinii de pe stradă au strâns semnături pentru a lua măsuri. Direcţia de Sănătate Publică le-a dat amendă, dar a fost contestată în instanţă.

Primarul localității caută soluția legală pentru a intra în curtea familiei Tudorache. Până atunci a postat o remorcă în fața porții în speranța că până la urma se va face ceva.