O bătrână din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, abandonată de copii, a fost găsită într-o stare deplorabilă de medicii chemaţi la locuinţa ei de către vecinii care erau îngrijoraţi că femeia se află într-o stare gravă.

Abandonată de copii şi de sora ei, bătrână trăieştei într-o mizerie de nedescris, fiind murdară şi plină de fecale, pureci şi păduchi.

Articolul continua dupa recomandari

O vecină a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locuinţa ei s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

"În 20 de ani de vechime la Ambulanţă nu am mai văzut un asemenea caz. Mizeria din casă, condiţiile în care stătea femeia, mizeria de pe ea, greu de reprodus. Efectiv ţi se făcea rău când intrai în casă", a declarat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Femeia a fost consultată de medici şi apoi transportată la spital. Ea a fost diagnosticată cu viroză respiratorie.

După ce a fost spălată şi deparazitată, femeia a fost transferată la Secţia de Psihiatrie pentru a putea trece cu bine peste sărbătorile de Paşte.

Asistenţii sociali au încercat să ia legătura cu rudele femeii, însă acestea au anunţat că nu vor să mai aibă de a face cu ea, notează monitorulbt.ro.