O bătrână de 82 de ani din Sălcuţa a scăpat cu vorba bună de tânărul venit să o batjocorească: "Abia m-am împărtăşit maică!". Femeia a reuşit să sune la Poliţie şi să dea alarma, dar a rămas cu groaza după ce tânărul de 22 de ani intrat peste i-a în casă i-a spus că o iubeşte.

O văduvă în vârstă de 82 de ani din Sălcuţa, Titu, s-a trezit acum trei zile cu un băiat de 22 de ani peste ea în casă. Tanti Constanţa a povestit presei dâmboviţene că tânărul a dat buzna şi i-a spus că a venit să se iubească cu ea. Femeia nu s-a speriat şi a avut inspiraţia să nu i se opună băiatului.

Articolul continua dupa recomandari

S-a aşezat pe pat lângă el şi a început să-i vorbească, i-a spus că abia se împărtăşise, că ea e bătrână: "Nu contează, eu te iubesc!", i-a spus băiatul.

Femeia a reuşit să sune la 112 şi să dea alarma, în timp ce-l ţinea de vorbă pe violator. Acesta a realizat că bătrâna a cerut ajutor, aşa că a fugit. A fost prins după scurtă vreme şi arestat preventiv pentru 30 de zile. El şi-a recunoscut fapta şi e acuzat de tentativă de viol.