Un bătrân în vârstă de 80 de ani a murit în apropierea secţiei de votare nr. 228, din Lugoj. Bărbatul se afla în maşină, iar soţia sa, care intrase în secţia de votare respectivă, a cerut ajutorul celor din comisie ca să sune la 112, pentru că nu avea telefon mobil.

Medicii au încercat să îl resusciteze pe bătrân la faţa locului, însă fără succes.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrân decedat lângă o secţie de votare

"La secţia 228 de la grădiniţa de pe strada Xenopol a sosit o doamnă care ne-a spus că soţul ei se simte foarte rău şi că ne roagă să sunăm la Ambulanţă, pentru că nu are telefonul la ea. Soţul era în maşină, el a şi condus, de altfel, nu a coborât, nu a fost la secţie. O colegă a noastră, membră în birou, un coleg, inclusiv un pompier s-au dus la acest domn, care respira încă. A ajuns Ambulanţa, l-au pus pe targă şi l-au dus la spital. Eu nu am fost la faţa locului. Mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat, am înţeles că a murit”, a declarat preşedintele Secţiei de votare nr. 228, pentru expressdebanat.ro.

Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace severe, suferind de stenoză aortică, fibrilaţie arterială şi cord pulmonar cronic, precum şi de hipertensiune arterială.