Caz uluitor în Constanța. Un bărbat de 67 de ani, în recuperare după un accident vascular cerebral, cu o ușoară pareză, a fost bătut crunt de un tânăr de 22 de ani, sub pretextul că ar fi tăiat cauciucuri de la mașină cu un cuțit.

Martorii susțin că bătrânul nu avea nicio treabă cu anvelopele, și nici nu purta obiecte ascuțite asupra sa, ci se aplecase să își caute câinele de 17 ani, surd, care nu răspunde decât la atingere. De altfel, informează Replica Online, patrupedul a și fost găsit în apropierea locului unde s-a produs incidentul de către un martor, care, știind al cui este, l-a dus în fața apartamentului în care locuiește bătrânul.

Articolul continua dupa recomandari

Auzind scandalul de afară, locuitorii de pe strada Tulcea au sunat imediat la 112, iar o ambulanță a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Medicii l-au băgat imediat în operație, fiindu-i introduse tije metalice în mâni, pentru a suda oasele rupe. 

Dosarul a ajuns şi în atenţia procurorilor, care au stabilit că fapta se încadrează la infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”.