Un bătrân de 85 de ani tâlhărit într-un autobuz din Bucureşti de trei borfaşi se roagă de aceştia să îi dea banii înapoi. Imaginile au fost surprinse de un participant la trafic, la câteva momente după comiterea jafului.

Cei trei bărbaţi l-au tâlhărit pe bătrân într-un autobuz care circula pe linia 205, în miezul zilei. I-au furat un plic în care avea 2.000 de lei, bani pe care abia îi scosese dintr-o bancă. La prima staţie au coborât, dar bătrânul şi-a dat seama că nu mai avea banii şi i-a urmat. Pe stradă însă, în spatele autobuzului, cei trei erau aşteptaţi de un autoturism.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imagini se vede cum bătrânul jefuit încearcă să îi prindă şi pare că se roagă de ei să îi înapoieze borseta. Ba chiar cere ajutor, dar hoţii o iau la fugă pe lângă maşini. Apoi, doi dintre ei se urcă în autoturismul care-i aştepta şi pleacă cu acesta.

Poliţia a reuşit să îi prindă abia după aproape o lună de la comiterea faptei. Între timp, cei trei plecaseră din ţară, dar au revenit în România şi au fost săltaţi şi duşi la audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faţă de cei trei fiind dispusă măsura arestării preventive.