Protagonistii, mai multi tineri de etnie rroma din doua comune invecinate, ar fi inceput sa se certe din cauza manelelor.

Articolul continua dupa recomandari

Tinerii au fost legitimati, unul cate unul, de catre politisti, care i-au predat, apoi, jandarmilor pentru perchezitionare.

Cativa dintre scandalagii au fost urcati in dube si dusi la sectia de politie pentru declaratii. In total, opt au fost nevoiti sa dea cu subsemnatul in fata oamenilor legii. Un al noulea individ, cel mai grav ranit, a fost luat de la fata locului cu o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean din Iasi.

Altercatia a avut loc intr-un restaurant din oras. Melodiile interpretate de manelisti nu au fost pe placul tuturor petrecaretilor si de aici s-a iscat un scandal care a degenerat imediat intr-o bataie generala.

Un conflict similar, dar mult mai amplu, a avut loc si in urma cu doua luni, in acelasi restaurant. Atunci, localul a fost vandalizat, iar proprietarul s-a ales cu pagube uriase. Din fericire, acum a scapat doar cu un geam spart. Barbatul este urmarit de ghinion, parca. Un alt restaurant i-a fost incendiat anul trecut.

Foto: Intact Images