Un copil de 2 ani a fost agresat în grădiniţă de fiica cea mare a fostului fotbalist Iosif Rotariu, iar micuţul a fost internat în spital cu fractură deplasată de femur.

Romina Rotariu lucra în grădiniţa pe care părinţii ei, familia Rotariu, o au în Timişoara, în 2018, atunci când a avut loc agresiunea. Însă, abia astăzi au putut fi obţinute imaginile bătăii groaznice suferite de micuţul de 2 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile agresiunii sunt dure şi greu de privit

Poliţia a deschis în iunie 2018 un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și purtare abuzivă pentru Romina Rotariu, în vârstă de 33 de ani, iar copilul de 2 ani a fost bătut chiar în grădinița deținută de părinții săi, la Timișoara.

Potrivit poliţiştilor, tânăra era îngrijitoare în grădiniţă şi la un moment dat a lovit, de mai multe ori, un băiețel de 2 ani. Imaginile sunt foarte dure şi greu de privit, însă ultima lovitură i-a cauzat copilului o fractură deplasată de femur, fiind ulterior internat de urgenţă în spital. Tânăra l-a izbit pur şi simplu de pătuţ, copilul rămânând cu piciorul într-o poziţie nefirească.

În imagini mai apar 2 copii care sunt agresaţi, dar părinţii nu au depus plângere

În imaginile pe care Observator.tv le publică astăzi, se pot observa încă doi copii care sunt agresaţi de îngrijitoarea respectivă, însă părinţii lor nu ar fi depus plângere.

De asemenea, copilul de 2 ani agresat de îngrijitoare şi internat cu fractură de femur în spital a fost bătut pe parcursul a 3 zile, imaginile de supraveghere dovedind acest lucru.

Vezi 2 imagini în Galerie

Sesizare la Poliţie, îngrijitoarea reţinută doar 24 de ore

Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii în 26 iunie, atunci când mama copilului s-a prezentat cu acesta la poliție și a povestit că minorul a fost agresat.

"Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani ar fi agresat un copil de doi ani, băiat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și loviri sau alte violențe. Femeia de 33 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și în continuare este cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile.", a declarat la momentul agresiunii Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

"Ne-au nenorocit copilaşul!"

Părinții copilului de 2 ani au postat iniţial fotografii cu piciorul bandajat al copilului, atrâgând atenţia ca ceilalţi părinţi să fie mai atenţi ca ei şi să verifice constant situaţia din grădiniţa la care merge copilul lor.

"Mămici, vă spun ce am pățit noi, în ideea în care nu aș vrea ca și copilașii voștri să treacă prin suferința prin care trecem noi. Copilașul meu este internat și imobilizat la pat cu fractură deplasată de femur din cauza unui monstru de femeie. Am dus copilul la o creșă privată, sperând că va fi mai bine îngrijit, dar mi-au nenorocit copilașul.", a scris mama micuțului de doi ani.

Iosif Rotariu: Fata mea a avut o criză de hiperglicemie, nu şi-a dat seama ce face

Iosif Rotariu a avut o reacţie, după ce fiica sa cea mare a agresat un băieţel de doi ani, ajuns la spital cu fractură de femur.

Fostul fotbalist spune că fiica lui, care suferă de diabet de la 19 ani, a avut o criză de hiperglicemie și nu și-a dat seama ce face.

Romina Rotariu ar fi vrut să-l dezvețe pe micuțul de doi ani de o pernă, dar copilul a început să plângă când s-a trezit, moment în care îngrijitoarea bolnavă de diabet n-a mai conștientizat ce face.

"Ea este bolnavă de diabet de la 19 ani, acum are 33 de ani, este dependentă de insulină. La grădiniță a avut hipoglicemie cu o oră înainte de eveniment. I-a dus maică-sa niște zahăr, avea 50 valoarea glicemiei și într-o oră a ajuns glicemia la 500. Un copil plângea, că era dependent de o pernă adusă de acasă. Mama lui, cu o zi înainte, i-a spus Rominei să-l dezvețe de obicei. Când s-a trezit, copilul a plâns după pernă și atunci Romina l-a luat, l-a bruscat și nu și-a dat seama ce a făcut.", a spus Rotariu pentru tion.ro

Despăgubiri de 500.000 de euro

Dosarul este pe rolul Judecătoriei din Timişoara, iar săptămâna viitoare este primul termen în proces. Familia copilaşului de 2 ani bătut în grădiniţă cere despăgubiri de 500.000 de euro.