Bărbatul care a intrat cu maşina sâmbătă seara în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a fost lăsat liber, fiind sub control judiciar, după ce, inițial fusese reținut pentru 24 de ore pentru fapta sa.

Procurorii l-au reţinut, duminică, pentru 24 de ore, cerând instanţei arestarea preventivă  acestuia.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Automobilul a ajuns până în zona recepției la Unitatea de Primiri Urgențe. Ușile de la intrare au fost complet distruse. Martorii spun că în hol se aflau numeroși oameni, care au reacționat panicați. 

El venise la spital cu soția și copilul, care ar fi avut probleme la o unghie. Neavând răbdare, șoferul a adus mașina în fața intrării la Unitatea de Primiri Urgențe. Câteva momente mai târziu, a spulberat ușa.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime în rândul celor aflați în clădire. Polițiștii spun că șoferul era băut.

În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor. El se afla singur în autoturism.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.