Bărbatul filmat de soţie cu amanta, goi în maşină, în Gorj, şi-a lăsat nevasta în drum. "Aici se termină totul. O terminăm cu totul.", i-a spus el femeii, după care a plecat cu maşina, cu amanta pe locul din dreapta.

Momentul când o soţie din Gorj îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină, şi îi filmează a devenit viral pe Facebook. Femeia înşelată i-a cerut amantei să plece acasă dezbrăcată şi i-a luat hainele. Soţul ei însă, a plecat cu maşina cu amanta şi şi-a lăsat nevasta în stradă.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile, spun sursele noastre, au fost filmate în apropierea spitalului din Motru, acolo unde lucrează ca asistentă medicală femeia prinsă goală în maşină de soţia înşelată. Ea e însă din Severin, iar cei doi soţi protagonişti ai poveştii sunt tot din Mehedinţi, se pare că din Baia de Aramă.

O femeie din Gorj şi-a surprins soţul în maşină cu amanta chiar în timpul unei partide de amor. Cei doi erau dezbrăcaţi, iar nevasta înşelată i-a luat hainele amantei, în timp ce filma totul.

A fost prinsă în timp ce întreținea relații intime cu doi elevi! Șoc trăit de polițiști: ”E celebră”

Bărbatul rămâne extrem de calm pe toată durata filmării, peste 4 minute. Până la urmă reuşeşte să o ajute pe amantă se se îmbrace, în timp ce soţia lui spune că a filmat totul şi va arăta filmarea soţului femeii prinse în maşină.

La final însă, femeia înşelată e lăsată pe drum de bărbatul ei, care pleacă cu amanta pe locul din dreapta al maşinii şi îi spune soţiei: "Aici se termină totul. O terminăm cu totul."