O femeie de 58 de ani din Iaşi şi-a ucis soţul cu un cuţit, din cauză că bărbatul nu a vrut să întreţină relaţii intime cu ea. Aceasta a fost condamnată de magistraţii ieşeni la 10 ani de închisoare. 

Vecinii susţin că bărbatul fugea des de acasă, din cauză bătăilor încasate de la soţia sa. Se întorcea când femeia dormea.

Articolul continua dupa recomandari

Pe 21 august anul trecut, bătăile s-au transformat într-o crimă cu sânge rece. Femeia şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit în burtă şi l-a lăsat să agonizeze timp de câteva zile în curte, cu pantalonii desfăcuţi până la genunchi, după ce acesta a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Bărbatul a fost găsit dezbrăcat, lângă WC-ul din curte

Echipajul de urgenţă ajuns la faţa locului l-a găsit culcat la pământ, cu faţa în sus, aproape lângă WC-ul din curte.

În perimetrul crimei au fost descoperite două cuţite. Cu unul din ele, femeia şi-a înjunghiat soţul în burtă, perforându-i abdomenul. Medicii legişti au apreciat că rana care i-a fost fatală ar putut data chiar şi cu 5 zile înainte de deces.

Bărbatul era terorizat, la propriu, de soţia sa, care consuma frecvent alcool şi fusese internată în repetate rânduri la Socola, în încercarea de a renunţa la băutură. În urma crimei, Sofia Dăscălescu a fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar sentinţa nu este definitivă.