Un bărbat de 47 de ani a fost tâlhărit și bătut până la inconștiență de o femeie din Dej. Suspecta, în vârstă de 32 de ani, a fost reținută de polițiști.

Totul s-a întâmplat miercuri, pe 4 septembrie, în orașul Dej. Lovit cu sălbăticie de femeia agresivă, bărbatul din localitatea Ciceu Giurgesti, judeţul Bistriţa-Năsăud, și-a pierdut cunoștința și a ajuns la Urgențe.

Articolul continua dupa recomandari

Asupra lui ar fi avut 1.300 de lei, pe care bătăușa i-ar fi sustras, alături de un lănțișor de aur.

Potrivit monitorulcj.ro, după primele îngrijiri medicale, medicii au anunțat poliția, iar bărbatul a putut să le povestească oamenilor legii ce s-a întâmplat.

'În timpul activităţilor desfăşurate de către poliţişti în vederea clarificării stării de fapt, a reieşit faptul că bărbatul ar fi avut asupra lui suma de 1300 de lei şi un lănţişor cu medalion în formă de cruciuliţă, bunuri care lipseau la momentul aducerii acestuia la Compartimentul de Primiri Urgenţe Dej. În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi fost deposedat de bunuri de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Dej. În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, a fost arestată preventiv pentru 15 de zile de către magistrați. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii", a transmis IPJ Cluj.