Un bărbat a fost prins noaptea în cuşca unui câine, la Tg. Jiu. Poliţia l-a scos cu forţa de acolo, după ce mai mulţi oameni au alertat forţele de ordine, crezând că e vorba despre un hoţ care se ascunde. Ce au aflat oamenii legii depăşeşte însă orice imaginaţie.

Totul s-a petrecut în zona târgului de legume de la Drăgoieni, la ieșirea din Tg-Jiu. Bărbatul a fost văzut destul de des în zonă și era suspectat de comercianții de acolo că dă târcoale autocamioanelor parcate, încărcate cu fructe și legume, cu scopul de a fura motorină. 

Articolul continua dupa recomandari

Într-una din serile trecute proprietarul cățelei l-a găsit pe bărbat în cușca patrupedului, așa că i-a blocat ieșirea, parcându-și autoturismul în fața adăpostului, și a chemat poliția. 

Polițiștii sosiți la fața locului l-au găsit în cușca Sashei pe bărbatul în salopetă de culoare roșie, l-au urcat în autospeciala cu care veniseră și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tg-Jiu pentru declarații.

După declarațiile de la poliție, lucrurile s-au lămurit: bărbatul venea, aproape în fiecare seară, în acea zonă, la o femeie cu care avea o relație extraconjugală și o hrănea pe Sasha ca să nu-l latre. În acea seară, când l-a văzut pe proprietarul cățelei, care semăna izbitor cu soțul amantei sale, s-a speriat atât de tare încât s-a ascuns în cușca Sashei, scrie Gorj Domino

Omul a încremenit de frică atunci când presupusul rival și-a parcat autoturismul, cu farurile aprinse, chiar în fața cuștii cățelei, iar până la venirea polițiștilor nu a ieșit de acolo de teamă că ar putea fi bătut de "soțul încornorat". Practic, apariția polițiștilor a fost ca o izbăvire pentru el, iar la sediul poliției a povestit totul.