Un bărbat din Cluj-Napoca a fost salvat de la o moarte sigură, după ce a căzut într-o fântână adâncă de aproape 10 metri. Intervenția pompierilor, pe întuneric, a fost dramatică.

Victima, în vârstă de 63 de ani, a căzut miercuri după-amiaza în fântână, pe strada Colinei din municipiul Cluj-Napoca.

Articolul continua dupa recomandari

"Un echipaj de pompieri, unul SAJ și unul de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat în jurul orei 17.20, pentru a salva un bărbat, care căzuse într-o fântână, pe timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din aceasta", a declarat maiorul Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Bărbat salvat dintr-o fântână, în Cluj-NapocaVezi 2 imagini în Galerie

Din cauza adâncimii considerabile, a aerului rarefiat și a diametrului îngust al fântânii, de circa 90 de centimetri, salvatorii nu au putut pătrunde înăuntru. Cu toate acestea, s-a realizat o succesiune de scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care era conștient și cooperant, s-a prins singur cu o coardă de salvare și a putut fi scos afară.

Victima a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportată de urgență la spital. Potrivit ISU Cluj, bărbatul suferit o posibilă fractură la piciorul drept și răni severe la palme și degete.