Un bărbat din Argeş a provocat un incident foarte grav şi total de neînţeles, după ce, în loc să plece acasă de la bar, pentru că nu mai avea bani, s-a hotărât să intre în casă peste o femeie, ca să-i fure banii.

Bărbatul şi-a ales la nimereală victima, singurul lui scop fiind obţinerea de bani pentru băutură, iar pentru asta a atacat-o de la uşă cu un cuţit, cu care a înjunghiat-o de mai multe ori.

Articolul continua dupa recomandari

Atacul, de o ferocitate inexplicabilă

Nimeni nu înţelege de ce argeşeanul de 44 de ani a comis această faptă şi de ce a înjunghiat-o pe femeie cu evidente intenţii criminale.

Ulterior atacului, Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş l-au identificat pe bărbat  şi l-au reţinut pentru savârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă de omor calificat.

Procurorul a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerarea în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie dus la instanţa de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii au reconstituit atacul

Potrivit anchetatorilor, individul a mers la locuinţa unei femei în vârstă de 51 de ani şi a bătut la uşă.

Când acesta a deschis, suspectul a tăbărât asupra ei şi a lovit-o în mod repetat cu cuţitul, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în zona cervicală, torace, abdomen şi umăr drept.

Victima s-a luptat cu agresorul, care în cele din urmă a sustras suma de 80 de lei şi s-a făcut nevăzut.

Instanţa trebuie să decidă dacă atacatorul va fi sau nu arestat preventiv.