O bătrână de 80 de ani, din Baia Mare, a rămas fără agoniseala de viaţă şi banii de înmormântare, după ce a fost încântată de ideea de a primi 200 de lei gratis şi alte alimente.

Două femei s-au prezentat la uşa femeii şi i-au spus că umblă din uşă în uşă să dea bani gratis şi alimente, iar vecina nu răspunde. Femeia n-a stat mult pe gânduri şi le-a poftit în casă.

Articolul continua dupa recomandari

Cu gândul la 200 de lei gratis, o bătrână a rămas fără 10.000 de lei, toată agoniseala de-o viaţă

Două femei sunt căutate de polițiști, după o înşelătorie care le-a adus 10.000 de lei de la o singură persoană. Este foarte posibil ca victimele să fie mai multe.

Femeile au abordat-o pe bătrână, sub pretextul că doresc să-i ofere bani şi produse alimentare, iar victima le-a primit pe în bucătărie. Una dintre ele i-a spus că doreşte să îi doneze 200 de lei şi i-a înmânat bătrânei 500 de lei cerându-i să-i restituie restul de 300 de lei. Băimăreanca s-a dus într-o cameră, a luat un plic cu bani din care a luat 200 de lei pe care i-a dat tinerei. După ce cele două „binevoitoare„ au plecat, femeia şi-a dat seama că îi lipseşte plicul cu toţi banii pe care îi avea. Prejudiciul este de aproximativ 10 000 de lei, informează actualmm.ro.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să nu accepte „donaţii” de acest gen, care se bazează pe naivitatea potenţialelor victime şi ascund intenţii infracţionale evidente.