În timp ce unii au înotat în marea extrem de rece, pentru a prinde crucile aruncate de preoţi, alţii au ales apele calde ale izvoarelor termale. La Băile Felix, sute de turişti petrec Boboteaza în bazinele cu apă de aproape 40 de grade. Au fost şi curajoşi care s-au bucurat de zăpadă în costume de baie.

Deşi termometrele au arătat puţin sub zero grade, turiştii nu s-au sfiit să iasă la o bătaie cu bulgări, în costum de baie. Câţiva s-au aruncat cu totul în zăpadă.

Articolul continua dupa recomandari

O varianta mai blanda preferata de turistii din baile felix este un fel de baie finlandeza. ies din apa termala fierbinte, cei mai curajosi, si se duc la o frectie de zapada si apoi din nou in apa de 38 de grade.

Cum distracţia are nevoie şi de "combustibil", turiştii şi-au adus de acasă rezerve tradiţionale.

Masajul este foarte benefic. Este cum spunem noi, cireas de pe tort. dupa cateva zile de desmat atat fizic cat si culinar, colaborat cu apa calda, zapada de afara masajul este foarte bun.

Pentru o zi de distracţie la ştrandurile cu apă termală, turiştii au plătit câte 30 de lei. În Băile Felix, bazinele termale neacoperite sunt deschise tot anul.