Ruptura dintre soti e mai evidenta ca niciodata. Au ajuns dis de dimineata la Judecatoria Sectorului 6. Fiecare insotit de sustinatori. Alina, de mama sa si colegele de echipa, iar Robert de cele trei surori ale sale. Altadata indragostiti si fericiti, acum cei doi nu s-au privit in ochi in cele cateva minute, cat a durat sedinta de judecata. Au primit in mod diferit vestea ca baiatul lor va fi audiat in fata judecatorilor.

Articolul continua dupa recomandari

“Probabil se teme de ceva, nu stiu ce sa zic. de ceea ce spune copilul. Spune mereu ca vrea sa stea cu tati”, spune Robert Pacuraru, sotul Alinei Dobrin.

“N-are cum sa ceara, sa isi doreasca sa stea doar cu unul dintre noi. Isi iubeste amandoi parintii si isi doreste sa fie cu amandoi”, spune handbalista Alina Dobrin.

Robert spune ca, desi Instanta i-a incuviintat baiatul Alinei pana la pronuntarea divortului, copilul a ales sa stea mai mult cu el.

Copilul celor doi va fi audiat peste doua saptamani. O zi mai tarziu, va fi un nou termen in procesul de divort si, cel mai probabil, ultimul.