Aproape 137 de mii de absolvenţi de liceu au susţinut, prima probă scrisă la Bac 2018! Subiectele la Limba şi Literatura Română nu au fost chiar la îndemâna oricui. Însă majoritatea tinerilor au ieşit din sală fericiţi.

Au fost emoţii mari în toate cele 440 de centre de examen. După cele trei ore alocate examenului tinerii au ieşit cu zâmbetul pe buze. 

Articolul continua dupa recomandari

La Deva printre cei trei mii de liceeni care au susţinut examenul s-a aflat şi o studentă, Ruxandra Oiegar. Tânăra care a participat la peste 12 olimpiade naţionale şi a terminat şefă de promoţie a fost deja admisă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj Napoca.

La Piteşti, emoţiile i-au copleşit chiar şi pe profesori. La un liceu cadrele didactice au reuşit performanţa de a publica un anunţ scris greşit. 

Potrivit calendarului la Bac 2018, marţi are loc proba scrisă la Limba şi Literatura Maternă, iar miercuri elevii vor susţine proba obligatorie a profilului. Ultima probă a examenului de Bacalaureat este cea la alegere şi va fi susţinută joi.