BACALAUREAT 2016. Majoritatea absolvenţilor de clasa a XII-a care au susţinut, miercuri, proba scrisă la matematică s-au declarat mulţumiţi de felul în care au fost concepute subiectele, ba pentru unii au fost chiar prea simple.

BACALAUREAT 2016. Faptul că au avut un rezultat dat, la care ei au trebuit să ajungă prin demonstraţie i-a ajutat foarte mult.

Articolul continua dupa recomandari

BACALAUREAT 2016. “A fost uşor. Nu mi s-a părut nimic greu, având în vedere faptul că am avut numai de demonstrat ceea ce ni s-a dat, adică, dacă greşeam, ne puteam da seama, pentru că nu dădea rezultatul pe care-l aveam deja”, a spus Melinda Pode, elevă din Baia Mare, care a dat proba de matematică la M II.

BACALAUREAT 2016. “A fost destul de uşor. Am avut câteva subpuncte mai grele, dar în general a fost uşor. A fost mai uşor decât am făcut noi în clasă. Integrale, polinoame, matrici, limite, am avut din toate. Pe o scară de la 1 la 10, ca şi grad de dificultate, aş zice un 6-7”, a declarat o elevă care a terminat cu media 9.

BACALAUREAT 2016. Un alt elev din Baia Mare, care a fost acceptat a o facultate în Anglia, Eduard Ruzsa, a fost de aceeaşi părere, că subiectele au fost foarte uşoare.

BACALAUREAT 2016. “A fost foarte uşor la M1. Subiectele au fost cam ca şi cele de anul trecut, dar mi s-au părut mai uşoare acum”, a mărturisit absolventul de Matematică-Informatică intensiv.

sursa: adevarul.ro