Sunt multe problemele de care ne putem lovi. Inclusiv juridice. Iar oamenii au cu siguranţă multe întrebări legate de plata creditelor, a chiriilor sau despre amânarea concediilor.

Şi multe, multe altele. În acest context, o echipă de avocaţi din Bucureşti vine în ajutorul celor care se confruntă cu astfel de probleme.

Articolul continua dupa recomandari

"Avocaţi de gardă" este conceptul prin care ei ne vin în ajutor.

Cosmin Vasile, avocat: Disponibilitatea noastră este de a pune la dispoziţie 2 avocaţi între orele 11 şi 13 de luni până vineri, care să răspundă acestor întrebări. Practic orice persoană care accesează acest număr în zilele şi în intervalul arătat va putea să intre în dialog cu colegii noştri care vor răspunde la orice întrebare în legătură cu starea de urgenţă. Majoritatea covârşitoare a întrebărilor pe care le primim pot fi încadrate în următoarele categorii: în primul rând este vorba de probleme cu derularea contractelor de muncă și aici exista o infinitate de probleme de la ce înseamnă lucratul la distanță , șomaj tehnic, maniera în care se desfășoară munca. Este o chestiune care afectează majoritatea industriilor, majoritatea angajaților și cred ca acesta este domeniul lider in aceste zile.