Lungmetrajul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War” s-a menţinut, după al doilea weekend de la premieră, pe primul loc în box office-ul românesc.

Filmul regizat de Anthony şi Joe Russo, cu Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Benedict Wong şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, a generat încasări de 1.517.803 lei, cu peste 50% mai puţin decât în weekendul de debut, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia. La nivel global, filmul a generat încasări de 1,16 miliarde de dolari.

Articolul continua dupa recomandari

Între primele zece poziţii ale clasamentului românesc de weekend se află două premiere - comedia „Hai, că sunt belea! I Feel Pretty”, cu Amy Schumer, care a generat încasări de 314.177 de lei şi a fost vizionată de 15.225 de spectatori, şi „Adevăr sau provocare/ Truth or Dare”, horror regizat de Jeff Wadlow, cu încasări de 168.486 de lei şi 8.982 de spectatori.

Comedia „Interzis la... sex/ Blockers”, cu John Cena în distribuţie, a coborât un loc, până pe patru, după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 126.267 de lei şi a fost vizionată de 5.916 spectatori.

„Rampage: Scăpaţi de sub control”, cu Dwayne Johnson în rol principal, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 105.242 de lei şi a fost vizionat de 4.543 de spectatori.

Şi animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose”, regizată de Christopher Jenkins, a coborât două poziţii, până pe şase. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 91.782 de lei şi a fost vizionat de 5.270 de spectatori.

Animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” a coborât tot două locuri, până pe şapte, după ce, în al şaselea weekend de la lansare, a generat încasări de 89.118 lei şi a fost vizionată de 4.598 de spectatori.

Drama horror „Fără zgomot!/ A Quiet Place”, regizată de John Krasinski, care joacă în film alături de soţia lui, actriţa Emily Blunt, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre două poziţii, după ce - în al patrulea weekend de la premieră - a generat încasări de 34.355 de lei şi a fost vizionată de 1.598 de spectatori.

În al treilea weekend de la premieră, filmul „Sub soarele nopţii/ Midnight Sun”, regizat de Scott Speer, cu Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle şi Quinn Shephard în distribuţie, a coborât două locuri, până pe nouă, după ce a generat încasări de 32.451 de lei şi a fost vizionat de 1.657 de spectatori.

„Ready Player One: Să înceapă jocul” al lui Steven Spielberg s-a clasat pe locul al zecelea, după cel de-al şaselea weekend de la premieră, când a generat încasări de 26.786 de lei şi a fost vizionat de 1.201 spectatori.