Un tânăr de 24 de ani, care îşi cumpărase din Germania un bolid Audi Q5 în valoare de 20.000 de euro, a rămas fără el în vama Nădlac II, după ce poliţiştii de frontieră au descoperit că maşina era căutată de autorităţile germane.

El a spus că nu ştia că maşina e cu probleme, prezentând vameşilor doar certificatul de înmatriculare al maşinii şi cartea tehnică.

Articolul continua dupa recomandari

Audi Q5 confiscat la frontiera Nădlac II

În data de 18.02.2019, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român C.G., în vârstă de 24 de ani, care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Audi Q5, an de fabricație 2014, în valoare de 20.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

La controlul de frontieră șoferul a prezentat pentru mijlocul de transport certificatul de înmatriculare şi cartea tehnică a acestuia.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, la data de 7 septembrie 2018.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții Poliţiei de Frontieră.