Au rămas cu mortul împotmolit în noroaie, în drum spre cimitir, în Vrancea. Un tractor echipat cu lanţuri şi roţi speciale pentru teren accidentat nu s-a mai mişcat, împotmolit cu sicriul pe platformă.

O înmormântare din comuna Buneşti-Avereşti, în satul Plopi, s-a transformat într-un subiect de comedie neagră, scrie Vremea Nouă. O bătrână de 80 de ani a fost urcată pe o remorcş şi cortegiul funerar a pornit spre cimitir, cu tractorul. 

Articolul continua dupa recomandari

Utilajul nu s-a mai putut mişca însă pe uliţele desfundate, chiar dacă era pregătit pentru ce e mai rău. Roţile au început să se învârtească în gol, formând o gaură imensă pe uliţă. Preotul nici nu se mai aude când citeşte pentru femeia moartă, din cauza zgomotului pe care-l făcea motorul tractorului.

Acesta s-a afundat atât de mult în noroi, încât obloanele lăsate ale remorcii s-au înfipt în noroi. În cele din urmă, mai mulţi bărbaţi au reuşit să urmească tractorul.

Contactat de sursa citată, primarul comunei vrâncene, Constantin Tărăgan, a promis că va face un proiect de modernizare a drumurilor din comună şi va prinde în el şi uliţa spre cimitir.