Seară de poveste la un conac din Sibiu! Zeci de cavaleri, domniţe, regi şi regine au primit invitaţie la bal! Costumaţi în ţinute de epocă, oaspeţii au avut parte de o experienţă de neuitat. Au dansat pe acorduri medievale şi au gustat din preparate gătite de cei mai pricepuţi bucătari, evident, după reţetele de la curţile regale.

Oaspeţii s-au simţit ca în vremurile demult apuse. Decorul medieval şi muzica clasică au fost ingredientele unei seri de excepţie. Regi şi regine, cavaleri şi domniţe au plutit pe ritmuri de vals.

Articolul continua dupa recomandari

Pe ringul de dans, domnii şi-au condus partenerele cu eleganţă. Iar doamnele, îmbrăcate în rochii fastuoase de epocă, au atras toate privirile. Alegerea ţinutei nu a fost însă uşoară. A fost nevoie şi de sfaturi.

Petrecerea este inspirată din balurile grandioase pe care obişnuia să le organizeze împărăteasa Maria Theresa a Austriei. Aşa că mesele sunt încărcate cu preparate alese.

Bucătar: Avem prepeliţe, care au un gust deosebit, gătite de noi. Avem cârnaţi de vânat, brânză de burduf. Avem un curcan umplut cu portocale şi mere

Oaspeţii sunt îmbiaţi de miros. Cât despre gust, numai cuvinte de laudă.

Şi după o masă îmbelşugată, se cere o nouă repriză de dans, care s-a întins până după miezul nopţii.