Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Acesta este concluzia la care au ajuns şi membrii unei asociaţiii din Botoşani. După ce au adunat toată mizeria dintr-un parc în care se jucau copiii, au primit din partea locatarilor o reclamaţie la poliţie. Oamenii au cerut să aducă pietrişul înapoi, chiar dacă era amestecat cu gunoaie. 

O asociaţie umanitară din Botoşani a mobilizat mai mulţi voluntari, părinţi şi copii, şi, împreună au făcut curăţenie într-un parc din oraş. Jumătate de zi, ei au strâns gunoaiele printre care se jucau cei mici. 

Articolul continua dupa recomandari

"Urma ca a doua zi sa ne întoacem. Din păcate, dimineaţa ne-am trezit că ne caută poliţia. Am inteles ca un locatar a fost deranjat de actiunea noastra si a facut o sesizare", spune Ionela Ivan - preşedinte al Asociaţiei Happy.

Reclamaţia a venit din partea celor care locuiesc în blocul din apropierea parcului. Ei au fost deranjaţi de faptul că, din parc, dispăruse pietrişul plin de mizerii.

Pietrişul urma să fie adus înapoi, în parc, după ce ar fi fost curăţat de gunoaie. 

Voluntarii care au facut curat în parc nu au fost amendaţi, dar Poliţia Locală i-a informat că trebuie refacă parcul exact aşa cum a fost, cu tot cu gunoiele. 

Mizeriile s-au întors în parcul dintre blocuri. Voluntarii au plecat. Şi au renunţat şi la proiectul lor, de reamenajare a acestui loc de joacă. Aici ei ar fi vrut să aducă, după ce făceau curat, o căsuţă, un legan şi un tobogan pentru copii.