Arnold Schlachter, un fost sportiv de performanţă din Zalău în vârstă de 44 de ani şi câştigător a mai multe medalii de aur la culturism, are nevoie de ajutor.

Medicii din SUA i-au descoperit o tumoare cancerigenă agresivă invazivă, care i-a afectat corzile vocale, laringele, faringele, traheea şi esofagul.

Articolul continua dupa recomandari

Singura şansă, o operaţie foarte scumpă şi complicată

Recent, Arnold a primit vestea că trebuie extirpată traheea, pentru ca boala să nu se răspândească şi la alte organe, aşa că trebuie operat din nou.

Pentru că operaţia este una deosebit de scumpă, familia face un apel disperat de ajutor către oricine doreşte să se implice în salvarea vieţii lui Arnold Schlachter.

Prietenii şi familia s-au mobilizat imediat

Localnicii din Zalău şi prietenii lui Arnie au transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

"Poate TU și Arni nu vă cunoașteți, dar TU poți schimba cursul poveștii lui - un bărbat căruia medicii i-au dat cel mult un an de trăit fără o reconstrucție de esofag. Ca trainer personal, Arni are grijă de sănătatea multor oameni. Însă a lui este atât de fragilă căci se luptă cu o boală care nu iartă: o tumoare cancerigenă agresivă.  A suferit deja operatie în SUA, dar medicii au descoperit numeroase complicații în timpul intervenției din ianuarie 2019. Singura lui șansă este o reconstrucție de esofag - fără aceasta medicii i-au mai dat maximum un an de trăit. Din pacate fondurile familiei s-au terminat, asa ca haide să ne unim pentru ca Arni să-și scrie mai departe povestea.

Fiecare donație contează!
Raiffeisen Bank Zalău
Cont în lei: RO35RZBR0000060013190890 
Cont în euro: RO90RZBR0000060018920272
COD SWIFT: RZBRROBU

Donații se mai pot face și prin PayPal la: 
ancaveronicaschlachter@gmail.com

Distribuie mai departe povestea lui!
În numele lui Arni, îți mulțumim!", este mesajul postat de familie şi prieteni pe Facebook.