Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat într-un mesaj postat pe Facebook că nu are nicio legătură cu protestul de aseară de la Cotroceni şi a precizat că, deşi nu este de acord, respectă "decizia partidului ca PSD să nu organizeze vreun miting în ţară".

"Chiar dacă nu am fost de acord, respectam decizia partidului ca PSD sa nu organizeze vreun miting în tara. Cred insa ca asa arata un miting spontan.

Articolul continua dupa recomandari

Fără ceaiuri, fără grădinițe care lucrează peste program pentru ca sunt părinții la miting, fără companii care dau liber angajaților ca sa protesteze în fata guvernului. Guvernul a abrogat ordonanța privind modificările Codului Penal.

Ar trebui ca, de mâine, sa înceteze protestele. Vom vedea!", a scris Vasilescu pe Facebook.

Sâmbătă, Lia Olguţa Vasilescu afirma că este momentul ca şi PSD să iasă în stradă. 

"Am văzut în strada oameni care susţin instituţiile de forţă. Instituţii care vor nu doar să aplice legea, ci să facă legea! N-ar trebui să-i vedem şi pe ceilalţi? E un miting "organizat spontan" duminică. Filialele PNL şi USR din întreaga ţară se pregătesc temeinic să aducă în Bucureşti cât mai mulţi membri de partid. 

Numai naivii cred că politicul nu e implicat în demonstraţiile de stradă. Toţi politicienii lor sunt acolo. Eu cred că ar trebui să organizam şi noi un miting! Noi, "ciuma roşie", care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi! Cred că trebuie să ieşim în strada! Parlamentul e sufrageria unor domni şi doamne fără locuinţă momentan şi avem senzaţia că îi deranjăm când venim dimineaţa la serviciu. Şi par şi un pic stresaţi că nu au avut unde sa facă duş", a scris ministrul pe reţeaua de socializare.