Prietenii și colegii Andrei Mădularu, tânăra studentă la Drept la Universitatea Ovidius din Constanța, care a murit fulgerător azi, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la facultate, sunt devastați de dispariția fetei de 24 de ani.

Asociația Europeană a Studenților la Drept (ELSA), în cadrul căreia Andra era membră activă, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor.

Articolul continua dupa recomandari

"O inimă mare a încetat să bată.
Un suflet nobil s-a ridicat la cer!
Deplângem, cu nemărginită durere, stingerea neașteptătă din viață a celei care ne-a fost colegă și prietena, ANDRA MĂDULARU.

Familia, colegii și prietenii trăiesc în aceste zile această pierdere cu o adâncă durere în suflet.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu s-o odihnească în pace!", se arată în mesaj.

"Cu multă tristețe și durere în suflet va anunțăm dispariția fulgerătoare a studentei noastre Andra Mădularu, Drept anul IV, membru activ ELSA. Drum bun printre îngeri, suflet tânăr!", este mesajul apărut pe pagina de Facebook a Facultății de Drept și Știinte Administrative - Universitatea "Ovidius".

Alte mesaje de condoleanțe au fost postate de prieteni ai Andrei:

"Ai plecat la îngeri lăsându-ne pustiiți de durere. Ai plecat la ingeri să îi inveselești pe ei dragă Andra Madularu. Domnul să aiba grija de sufletul tău, copil drag"

"Andra Madularu ai fost un om minunat și ne-ai dat și tu o lecție despre cât de fragilă e viața.
O pasăre, cât trăiește, mănâncă furnici. Dar atunci când pasărea moare, furnicile o mănâncă pe ea". 

Andra a făcut infarct la 24 de ani

Andra Mădularu, studentă în anul al IV-lea la Facultatea de Drept a Universității Ovidius din Constanța, a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la facultate.

„I s-a făcut rău dintr-o dată. Am chemat Ambulanța, medicii au încercat să o resusciteze, dar în zadar. Am înțeles că ar fi făcut infarct”, a declarat un martor.