Ancheta în cazul poliţistei care s-a sinucis după ce şi-a împuşcat mama şi bebeluşul continuă! Iar soţul femeii, tot poliţist, are mari probleme. Asta pentru că bărbatul, care ar fi trebuit să îşi ţină sub cheie arma din dotare, a lăsat-o pe o masă, chiar înaintea producerii tragediei. După care a plecat de acasă.

Polițistului le-a declarat anchetatorilor că se pregătea să intre in tură. Și-a scos armamentul din valiză și l-a lăsat pe masă. }nainte să plece la serviciu, a fost rugat de soție sa meargă la o farmacie in Tg Jiu, aflată la 5 km distanț[ de casă, să cumpere medicamente. Când s-a întors a găsit-o pe mama politistei, pe fiul lor de doar 6 luni și pe soție, polițista și ea, împușcați.

Articolul continua dupa recomandari

Acum polițistul este și el anchetat pentru neglijența în serviciu și infracțiune la nerespectarea armelor și munitiilor. Nu avea voie sa lase arma la întâmplare, cu atât mai mult cu cât știa că soția suferă de depresie postnatală.

Polițistul activează în cadrul IPJ Gorj de un an, el fiind recrutat din sursă externă, având la bază studii administrative. Pînă atunci, lucrase la o primărie. Anchetatorii nu au mai oferit date noi despre această tragedie. Oficial, a rămas dubla crimă urmată de sinucidere, însă se iau în calcul și alte variante.

Astăzi, la Bălești, a avut loc ]nmormantarea celor 3, soția politistului fiind singura căreia nu i s-a făcut slujbă.