Conducerea Serviciului de Ambulanţă Timiş a deschis o anchetă după ce şoferul unei autosanitare a fost filmat, în zona municipiului Lugoj, în timp ce lua de pe stradă mai multe persoane care făceau autostopul, iar imaginile au fost postate pe internet.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, a declarat, luni că a fost deschisă o anchetă administrativă pentru a se lua măsurile legale faţă de şoferul unei ambulanţe care a luat persoane "la ocazie" de pe marginea drumului, contrar regulamentului.

Articolul continua dupa recomandari

Imagini cu acest incident au apărut pe internet, luni, fiind filmate de un trecător, în zona municipiului Lugoj.

"S-a deschis o anchetă administrativă, îl băgăm (pe şofer - n.r.) în Comisia de disciplină şi luăm măsurile legale. Este o abatere foarte gravă şi nu avem voie să luăm nici aparţinătorul bolnavului, darămite oameni de pe marginea drumului. Probabil se lasă cu desfacerea contractului de muncă", a declarat Iancu Leonida.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş a precizat că nu era vorba despre o ambulanţă în misiune cu personal medical, ci de o autosanitară de transport în care se afla doar şoferul.

Sursa: mediafax.ro