Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident rutier violent, în timp ce se îndrepta spre Baia Sprie, unde era aşteptată la un concert. Tânăra şi îndrăgita cântăreaţă abia împlinise 37 de ani, pe 14 august.

Familia, prietenii şi fanii Anamariei Pop şi-a exprimat durerea şi nu înţeleg cum s-a putut petrecere accidentul. O cauză clară nu a fost încă stabilită, însă la faţa locului nu ar fi fost identificate urme de frânare, iar o ipoteză este că tânăra cântăreţă de muzică populară ar fi adormit la volan.

Articolul continua dupa recomandari

Lacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop, moartă într-un accident rutier

Anamaria Pop, o îndrăgită cântăreaţă de muzică populară a murit după ce maşina, la volanul căreia se afla, a lovit violent un copac şi apoi a ieşit pe câmp. În maşină se mai afla un pasager, care ar fi fost transportat la spital cu multiple fracturi.

Potrivit unor surse din anchetă, o primă ipoteză se conturează în privinţa oboselii la volan, speculându-se că şoferiţa a adormit la volan, având în vedere lipsa urmelor de frânare de la locul accidentului.

Familia, prietenii şi cunoscuţii artistei au reacţionat cu adâncă tristeţe la tragedia rutieră, mulţi dintre fanii artistei precizând că au izbucnit în lacrimi la aflarea veştii. Zeci de mesaje de condolenaţe au fost publicate pe pagina de Facebook a artistei.

Anamaria Pop abia împlinise 37 de ani, pe 14 august.