Poliţiştii de la IJP Prahova caută o minoră de 13 de ani, care a plecat de la domiciliul din Călugăreni şi nu a mai revenit acasă.

"Minora se numeşte Mocanu Viorica Larisa Alina şi are 13 de ani. Au fost demarate, imediat, toate activităţile procedurale, poliţiştii efectuând investigaţii pentru găsirea persoanei în cauză", informează un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Articolul continua dupa recomandari

Fata are înălţimea 1,50 metri, greutatea 40 - 45 kg, constituţie astenică, păr de culoare şaten, până la umeri, nasul drept, ochi albaştri, gropiţă în obrazul stâng, precizează sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, la momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu un tricou mov cu dungi de culoare bleumarin cu un desen pe piept, hanorac de culoare neagră, cu dungi roz pe piept, pantaloni scurţi tip blue-jeans de culoare bleumarin şi adidaşi albi cu modele roz şi gri.

Și familia fetei de 13 ani cere ajutorul pe Facebook. Fratele acesteia, Bogdan, a postat un mesaj în care menționează că adolescenta a fost văzută ultima dată de șoferul și călătorii dintr-un autobuz de navetiști, pe ruta Călugăreni-Mizil.

Familia cere distribuirea anunțului, pentru ca adolescenta să fie găsită cât mai repede.

Persoanele care pot oferi relaţii ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook