Problema defrişărilor masive din România nu e una de ieri, de azi. Sunt deja mulţi ani de când vedem cum dispar ca prin farmec codri seculari, nu pădurici.

Prea puţini mai sunt cei care trag nădejde că vom înţelege vreodată unde a plecat de fapt lemnul românesc şi cei care au făcut asta vor fi pedepsiţi. Mă bucur însă să văd că nu mai stăm cu mâinile în sân. Noi toţi! Mesajul vine dinspre artista Alexandra Uşurelu care şi-a dedicat una dintre piese rolului de mesager al unei ample iniţiative de reînpădurire.

Articolul continua dupa recomandari

Împreună cu www.plantamfaptebune.ro, Alexandra Uşurelu a lansat duminică, 30 august, videoclipul cântecului "Prețul corect", în seara de final a festivalului de muzică și teatru "Hai Sus Fest".

Cântecul se regăseşte pe albumul „La capătul lumii" și este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancăi Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica. Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind și unul dintre cele mai bine vândute albume independente din România în acest an.