Toţi posesorii de telefoane Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ şi Note 8 sunt avertizaţi să dezactiveze aplicaţia preinstalată de mesagerie. O eroare a aplicaţiei Samsung Messages cauzează trimiterea la întâmplare a tuturor fotografiilor din telefon fără permisiunea utilizatorului.

Singurul mod de a evita trimiterea unor poze care nu trebuiau văzute de persoane străine este să dezactivăm temporar aplicaţia de mesagerie Samsung Messages, preinstalată pe dispozitivele Samsung de generaţie recentă.

Articolul continua dupa recomandari

Cei care suspectează un astfel de incident pot afla cu certitudine consultând fişierele „jurnal” păstrate la secţiunea phone account. 

O eroare a aplicaţiei Samsung Messages cauzează trimiterea la întâmplare a tuturor fotografiilor din telefon fără permisiunea utilizatoruluiVezi 2 imagini în Galerie

Oficialii Samsung au confirmat problemele semnalate de utilizatori şi pun eroarea pe seama unei actualizări recente adusă aplicaţiei Samsung Messages. 

Potrivit go4it.ro, problema va fi corectată în scurt timp, cu o nouă actualizare adusă aplicaţiei livrată exclusiv pe telefoane Samsung.