Poliţiştii din Dorohoi au ajuns exact în momentul în care un tânăr de Dorohoi batjocorea o femeie în vârstă de 90 de ani în propria casă.

Bătrâna sunase la 112 cu doar câteva minute înainte, să anunţe că în curte se află o persoană pe care nu o cunoaşte şi se teme să nu intre peste ea în casă.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrână cere ajutorul la 112, poliţiştii ajung într-un moment critic

Poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi prin apel  112 de o femeie de 89 de ani cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se află o persoană necunoscută. Echipajul de poliţie ajuns imediat la locul solicitării a depistat în flagrant un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce o agresa pe apelantă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate, i-a furat 1.500 de lei şi a încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei ei.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.