Cei doi asasini platiti au marturisit pentru Observator cum li s-a spus sa-l omoare pe constantean: „A spus undeva intr-o parcare intunecata sau in momentul in care intra in scara blocului. Ne-a dat si adresa lui, si adresa de la agentie. A vrut sa fie impuscat in cap, sa nu mai supravietuiasca. Sa nu traiasca. A vrut neaparat sa-l omoare”.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia de 32 de ani era hotarata sa scape de fostul sot. Si-a convins iubitul sa caute asasini, dar numai ea stabilea detaliile.

“Prima data a venit sa spuna sa-i rupem o mana un picior si a doua oara a zis ca nu e de ajuns, ca femeia vrea sa scape neparat de el”, sustine unul dintre asasinii platiti.

Daca lovitura ar fi reusit, asasinii tocmiti ar fi primit 17.000 de euro.

Cand ar fi trebuit sa bata palma, femeia s-a razgandit. A spus ca va angaja un prieten albanez, pe care-l cunoscuse in Germania. A fost si momentul in care asa-zisii asasini si-au contactat tinta, iar politistii au intrat pe fir.

Barbatul a fost pus sub protectie 24 de ore din 24. Abia acum a aflat ca banii pe viata lui au fost stransi de fosta nevasta intr-un bordel din Dortmund. Clientii ii spuneau Dorina si ar fi muncit acolo in toti cei sapte ani in care i-a fost nevasta si i-a facut un copil.

Marturiile barbatului si celor doi asa-zisi asasini nu i-au convins pe juecatori. Femeia si amantul ei au fost eliberati aseara, dupa 24 de ore de arest. Nu sunt pericol public, spun magistratii.